De houten treinbaan van het KidsProject is te huur of te leen. We maken een onderscheid tussen verhuur activiteiten en gratis activiteiten. Met de verhuur activiteiten proberen we zoveel mogelijk gratis activiteiten mogelijk te maken.

De gratis activiteiten zijn alleen beschikbaar voor bijvoorbeeld (kinder)ziekenhuizen, verpleeghuizen, revalidatie centra en andere locaties waar kinderen (of bijvoorbeeld opa of oma) net even iets meer aandacht nodig zijn omdat het helaas even tegen zit in hun leventje.

  • Wij komen altijd zelf de modelbaan opzetten en weer weghalen op de gewenste locatie.
  • De houten treinbaan is maximaal 14,5 meter lang en 60 cm breed. Kleiner kan, groter niet.
  • Tot nu toe was de kleinste opstelling 4,80 meter lang en 1,80 meter breed, maar kleiner kan.
  • De houten treinbaan kan in verschillende vormen en maten worden opgebouwd (zie onderstaande foto’s), zoals in een T, X, H, I of welke vorm dan ook.
  • De treinbaan staat op een peuter-kleuter vriendelijke hoogte op eigen pootjes.
  • U (als huurder) bent en blijft zelf verantwoordelijk voor toezicht op onze modelbaan en toezicht op de kinderen.
  • Wij leveren meer dan 100 treintjes, wagonnetjes, autootjes bij de modelbaan waar de kinderen mee kunnen spelen.

Benieuwd naar de prijs? Stuur een email naar: reserveringen@kidsproject.nl en wij reageren zo spoedig mogelijk. Vergeet uw naam, adres, mail en telefoonnummer niet te vermelden!

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw (kinder)ziekenhuis of verpleeghuis? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een algemene prijs is niet te noemen aangezien dat helemaal ligt aan de locatie (afstand in km) en het soort evenement (wel of geen toezicht, wel of geen hulp bij opbouw etc).

Onderstaand wat foto’s ter inspiratie waar we geweest zijn en hoe we de treinbaan kunnen opbouwen. Meer foto’s kunt u vinden op onze Facebook pagina.

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Naam organisatie(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Privacy(Vereist)