Voor het gebruik op (modelspoor)beurzen, in (kinder)ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, kinderfeestjes en evenementen heeft het KidsProject een transporteerbare modelbaan met de bekende houten treintjes (Brio, Ikea, Eichhorn, etc.).

Wij bieden dit zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk aan. Aan iedereen die deze modelbaan een poosje wil gebruiken. Denk hierbij aan een ziekenhuis, een club die een open dag heeft, verpleeghuis, een beursorganisator, een museum, een school, of bij een verjaardagsfeestje.

Onze houten treinbaan is voor een dag(deel) of zelfs weken te huur.
Voor goede doelen maken we een speciale afspraak!

Naast verhuur geven wij onze houten treinbaan vaak gratis (uitsluitend km vergoeding) een paar weken weg aan bijvoorbeeld een ziekenhuis of bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Het spelen met deze houten modeltreinen is een plezier voor de kleinere jeugd en geeft papa, mama, opa en oma even een rustmomentje terwijl de kinderen opgaan in hun wereldje samen met de treintjes. Even geen gedoe, even geen zorgen, even een moment voor hunzelf (of een mooi moment om samen te spelen).

De gratis inzet is helaas beperkt (we zijn afhankelijk van sponsoren om dit te kunnen financieren) en we kunnen dus helaas niet alle activiteiten uitvoeren die we zouden willen. Maar heeft u een goed idee en argument waarom wij onze treinbaan gratis en voor niets bij u kunnen inzetten? Stuur een email met uw onderbouwing en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Vergeet uw naam, adres, mail en telefoonnummer niet te vermelden!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Naam organisatie(Vereist)
Adres(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Privacy(Vereist)